Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Επίσκεψη στην Κιβωτό του Κόσμου



Μια μέρα σαν την σημερινή, που μόνο ένα παιδικό χαμόγελο μπορεί να την περιγράψει, το «ΚΙΝΗΤΡΟΝ»-Δράσεις Πολιτισμού και Αλληλεγγύης,  κίνησε για την Κιβωτό του Κόσμου.
Φορτώσαμε και ξεφορτώσαμε ότι στα χέρια μας ακούμπησε η αγάπη σας για τα παιδιά. Παρακολουθήσαμε μαζί με τα παιδιά την Θεία Λειτουργία. Ακούσαμε τις φωνούλες τους που τραγουδούσαν. Κρατήσαμε σε φωτογραφίες ένα μικρό δείγμα απ’ ότι είδαν τα μάτια μας.
Ενημερωθήκαμε από τον πατέρα Αντώνιο για τη δράση της Κιβωτού στην Αθήνα και στην Πωγωνιανή της Ηπείρου.
Γνωρίσαμε και τον Νώε που ήθελε οπωσδήποτε να δοκιμάσει τον χυμό του πατέρα του.
………………………..
Κι εμείς με τη σειρά μας τον ενημερώσαμε ότι μέσα στις προσεχείς ημέρες θα κυκλοφορήσει το cd «Το αύριο δεν τελειώνει» που θα είναι αφιερωμένο στην Κιβωτό του Κόσμου. Στο τραγούδι «Γιορτή στην Πόλη» συμμετείχαν αφιλοκερδώς οι: Κωνσταντίνος Παλιατσάρας, Σοφία Βόσσου, Φωτεινή Σαββατιανού, Κατερίνα Χατζηβασιλείου, Γιώργος Τεντζεράκης, Βαγγέλης Ασημάκης και οι ηθοποιοί Δημήτρης Πετρόπουλος και Πέτρος Μπουσουλόπουλος, σε μουσική του Βασίλη Σταμάτη και στίχους της Ειρήνης Ντάκου. Στο τραγούδι «Στιγμούλες» σε μουσική του Θοδωρή Ξυδιά συμμετέχει και η παιδική χορωδία των εκπαιδευτηρίων «Πασχάλη».
Ενημερώθηκε ακόμη και για την παράσταση μας «Ευτυχώς δεν πάθαμε και τίποτα…» που επίσης θα είναι αφιερωμένη στην Κιβωτό, και θα παιχτεί για πρώτη φορά στα πλαίσια του Φεστιβάλ Ηλιούπολης την 12 και 13/7/2014.
………………………….
Να είστε κοντά μας











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου