Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΛΑΙΚΟΥ ΟΡΑΤΟΡΙΟΥ "ΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ"



Ένα Λαικό Ορατόριο οι ΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ αφιερωμένο στην Ειρήνη και στη Φιλία των Λαών, παρουσιάζεται στο Θέατρο του Δημαρχείου Ηλιούπολης την Τρίτη 3/2/2015 στις 8:00 από τους Δημιουργούς του, τον συνθέτη Χρήστο Γιαννόπουλο, 12 στιχουργούς και 14 ερμηνευτές.
Είναι μια οπτικοποιημένη μουσικοθεατρική παράσταση που τελεί υπό την Αιγίδα της UNESCO και των Γιατρών Χωρίς Σύνορα. Είσοδος ελεύθερη.

*************

Το Άλμπουμ ΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ κυκλοφορεί από την FM Records. Τα έσοδα από την κυκλοφορία του θα διατεθούν στις δύο Οργανώσεις για την ανακούφιση των παιδιών που είναι θύματα αναίτιων πολέμων.

*************
Απαγγέλουν :
Ο Νίκος Καραβέλος και
Ο Βαγγέλης Βαροτσάκης
Συμμετέχει η Παιδική Χορωδία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης υπό την διεύθυνση της Δασκάλας-Μουσικού Έμης Χάλαρη

*************
Το «ΚΙΝΗΤΡΟΝ», χορηγός επικοινωνίας αυτής της παράστασης, με την ευαισθησία που απαιτείται σε Δράσεις Πολιτισμού & Αλληλεγγύης συμμετέχει με μέλη της θεατρικής του ομάδας υπό την σκηνοθετική επιμέλεια της Προέδρου του Φωτεινής Σαββατιανού.

*************
Την ξεχωριστή αυτή βραδιά θα είναι κοντά μας ο Πρέσβης της Παλαιστίνης στην Ελλάδα Marwan Tubassi και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Πρεσβείας της Παλαιστίνης Muhannad Jarrar, ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Νομού Πειραιώς & Νήσων Ιωάννη Μαρωνίτης και των εκπρόσωποι των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, εκπρόσωπος της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ηλιούπολης, και άνθρωποι που με τις γνώσεις και την τέχνη τους στηρίζουν τις προσπάθειες μας για ένα ελπιδοφόρο αύριο.
Περιμένουμε και εσάς, την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 8:00 στο Θέατρο του Δημαρχείου Ηλιούπολης, Σοφ.Βενιζέλου & Πρωτόπαππα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου