Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ "ΚΙΝΗΤΡΟΝ" στο IMPACT HUB

Η «ΤΑΖ» είναι μια αυτοδιαχειριζόμενη εφημερίδα του Βερολίνου . Πριν από λίγα χρόνια εμπνεύστηκε ένα διαφορετικό ταξίδι για τους αναγνώστες της: Να βλέπουν τις πόλεις μέσα από τα μάτια του δημοσιογράφου ανταποκριτή της εφημερίδας στην εκάστοτε πόλη.
Ο Τόμας Χάρτμαν είναι παλιός δημοσιογράφος της εφημερίδας λέει γι’ αυτήν την πρωτοβουλία : «Είμαστε επισκέπτες που θέλουν να γνωρίσουν την Αθήνα της αλληλεγγύης σ’ ένα πολιτιστικό ταξίδι».
...........
Έτσι λοιπόν το «ΚΙΝΗΤΡΟΝ» - Δράσεις Πολιτισμού & Αλληλεγγύης ήταν η δεύτερη φορά που επιλέχτηκε για να παρουσιάσει τις δράσεις του.
Στον φιλόξενο χώρο του Impact Hub συναντηθήκαμε χθές (22/10/2015) με δημοσιογράφους και αναγνώστες της εφημερίδας. Τους παρουσιάσαμε τις δράσεις μας. Τις γνώριζαν ήδη! Μας άκουσαν με ενδιαφέρον και θαύμασαν τις δραστηριότητες που παρουσιάσαμε μέσα από το αρχειακό μας φωτογραφικό υλικό. Ήταν μια ζεστή βραδιά!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Βασίλη που μας βοήθησε στην μετάφραση αλλά κυρίως επειδή με τόση προθυμία εντάχθηκε στο δίκτυο των εθελοντών μας.
Να είστε κοντά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου