Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018

Τσικνοπέμπτη

Ποιός είπε οτι πετάμε την σκούφια μας μόνο για μαγείρεμα?
Την πετάμε και για ψήσιμο, πάει να πεί, "ψηνόμαστε" για Τσικνοπέμπτη!
Θα μαζευτούνε αύριο λοιπόν, Πέμπτη 8/2/2018 μετά τις 8,30 το βράδυ, θα "τσικνίσουμε", θα τραγουδήσουμε, θα έρθουμε κοντά, και θα δείξουμε το ενδιαφέρον μας για τον συνάνθρωπο μας.
Πως γίνεται αυτό;
Αθροίζουμε το ενδιαφέρον του κάθε ενός μας για τον διπλανό, χωρίς γεωγραφικούς ή άλλους προσδιορισμούς, "σηκώνουμε τα μανίκια" και… κάθε Πέμπτη, ένας απο εμάς μαγειρεύει και όλοι οι υπόλοιποι με τους "καλεσμένους" μας ΤΡΩΜΕ ΜΑΖΙ!!! (Τα υλικά μας είναι αυτά που βάζουμε και στα σπίτια μας και με ιδιαίτερη φροντίδα ακόμη & για διαβητικούς).
Τραγουδάμε (όσοι μπορούμε), παίζουμε Θέατρο (όσοι μπορούμε), ερχόμαστε κοντά ο ένας στον άλλον. Πάει να πεί: περνάμε 2-3 ώρες ευχάριστα.Τι προσδοκούμε απο εσάς που σας απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση; Να έρχεστε κάθε Πέμπτη, μετά τις 8 το βράδυ (γιατί πιο νωρίς γίνεται χαμός στην κουζίνα 😀😊😋👨‍👨‍👧‍👦👨‍👨‍👦‍👦👀👏🍝) να φάμε και να διασκεδάσουμε. Αν θέλετε να φέρνετε μαζί σας τρόφιμα που διατηρούνται. Όσα αντέχει η καρδιά σας. Εμείς θα φροντίσουμε να τα διανείμουμε την επομένη σε όσους τα χρειάζονται. Μόνιμοι για την φροντίδα μας :
Η Κιβωτός του Κόσμου
Τα Γηροκομεία Αθήνας & Πειραιά
Η Κοινωνική Κουζίνα "Ο Άλλος Άνθρωπος"
Οικογένειες
Στο τηλ. 6980-145411 θα μάθετε και γι' αυτήν την δράση του ΚΙΝΗΤΡΟΝ
Σας περιμένουμε
Στην φωτογραφία αυτή που θα ψήσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου