Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Μάσκα - Μάνος Ποντικάκης

Το «ΚΙΝΗΤΡΟΝ» - Δράσεις Πολιτισμού & Αλληλεγγύης οργανώνει άλλη μία βραδιά πολιτισμού και αγάπης, με τη βοήθεια και αφιλοκερδή προσφορά τού καλλιτέχνη Μάνου Ποντικάκη.
Ο Μάνος Ποντικάκης, γλύπτης, προσωποποιός, που για πολλά χρόνια έχει μελετήσει και εμβαθύνει στην κατασκευή και τη χρήση του θεατρικού προσωπείου, ως πρωτεύοντος θεατρικού αντικειμένου, θα μας προσφέρει μια διαδραστική βραδιά – εμπειρία, έναν διάλογο, με θέμα τη μάσκα, το πρόσωπο και το προσωπείο, χρησιμοποιώντας θεατρικές μάσκες που ο ίδιος δημιουργεί.
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα οδηγηθούμε σε σκέψεις και σχέσεις που δεν υποψιαζόμαστε, ή που είναι προφανείς, αλλά ποτέ δεν συνδυάσαμε, και οπτικές γωνίες που θα μας εκπλήξουν. Θα φορέσουμε μάσκες, θα γίνουμε άλλοι άνθρωποι, και στο τέλος θα έχουμε μία τελείως διαφορετική αντίληψη για το αντικείμενο αυτό, ένα εργαλείο που χρησιμοποιούμε καθημερινά.
ΜΑΣΚΑ
ΕΙΝΑΙ μία κουβέντα;
Είναι ΜΙΑ κουβέντα;
Είναι μία ΚΟΥΒΕΝΤΑ;
Στην Ηλιούπολη, Μεγ.Αλεξάνδρου 25 τη Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, στις 8.00μ.μ., με ελεύθερη είσοδο, και προσφορά τροφίμων μακράς διάρκειας, για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται.
Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε
Α) στο τηλ. 210 9715981, κα Α. Αποστολοπούλου, καθημερινά 5-8μ.μ.
Β) στο 6980-145411 Ευθυμία Σαββατιανού
Γ) στο 693-2343201 Καίτη Γρίσπου
Εάν δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών, η εκδήλωση δεν θα πραγματοποιηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου